KIRŞEHİR / BOZTEPE - Yenidoğanlı Ortaokulu

Yavru Tema kapsamında 3.sınıf öğrencilerimizin etkinlikleri

Ara

İlçemiz Sağlık Ocağı Doktoru Yaşar ÜNSAL tarafından öğrencilerimize soba zehirlenmesi ve sigaranın zararları konusunda bilgi verildi.

Ara

Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda gerev yapan öğretmenlerimize çok güzelsüprizler hazırlayan Gamze ,Bahar ve Hasan Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Mevlid-i Nebi etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda anma programı düzenlendi.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Kaymakamımızın girişimiyle kızılay ve LC Waikiki firması tarafından okulumuzdaki bütün öğrencilerimize kıyafet yardımı yapıldı.Başta Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

2017-2018 OKUL - AİLE BİRLİĞİ VE GENEL VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Okulumuzun Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

OKUL MECLİSİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ YAPILDI.

Ekm

Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Aşure dağıtımımızı gerçekleştirdik.Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

ÇEHRESİ YENİLENEN OKUL BİNAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ BAŞLADI

Nis

Kutlu Doğum Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler ve anma programı düzenlendi Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

MEB ve Sağlık Bakanlığı ortak çalışması olan https://okulsagligi.meb.gov.tr/ sitesinden sağlık ve düzenli yaşam konusunda bilgi alabilir ve siteyi ziyaret ederek farkındalığınızı arttırabilirsiniz.

Nis

Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında okulumuz panoları bu etkinliklere uygun olarak düzenlenmiştir.