KIRŞEHİR / BOZTEPE - Yenidoğanlı Ortaokulu

Nis

KIRŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE 23 NİSAN  ZİYARETİ

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK

Mrt

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde okuyan bir grup arkadaşımız okulumuza gelerek okulumuz içersinde güzel çalışmalarda bulundular .Bu çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza  yürekten teşekkür ediyoruz.

ÇALIŞMADA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIZ

Mrt

Yavru Tema Kapsamındaki Etkinliklerimiz

Şbt

Okulumuzda uygulanacak Eğitimde İyi Örnekler kapsamında uygulanması düşünülen "SINIF KUMBARAM" isimli projemizin hazırlıkları devam ediyor.Projenin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yavru Tema kapsamında 3.sınıf öğrencilerimizin etkinlikleri

Ara

İlçemiz Sağlık Ocağı Doktoru Yaşar ÜNSAL tarafından öğrencilerimize soba zehirlenmesi ve sigaranın zararları konusunda bilgi verildi.

Ara

Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda gerev yapan öğretmenlerimize çok güzelsüprizler hazırlayan Gamze ,Bahar ve Hasan Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Mevlid-i Nebi etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda anma programı düzenlendi.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Kaymakamımızın girişimiyle kızılay ve LC Waikiki firması tarafından okulumuzdaki bütün öğrencilerimize kıyafet yardımı yapıldı.Başta Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

2017-2018 OKUL - AİLE BİRLİĞİ VE GENEL VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Okulumuzun Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

OKUL MECLİSİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ YAPILDI.

Ekm

Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Aşure dağıtımımızı gerçekleştirdik.Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ediyoruz.