KIRŞEHİR / BOZTEPE - Yenidoğanlı Ortaokulu

Okulumuzun Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

OKUL MECLİSİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ YAPILDI.

Ekm

Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Aşure dağıtımımızı gerçekleştirdik.Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

ÇEHRESİ YENİLENEN OKUL BİNAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ BAŞLADI

Nis

Kutlu Doğum Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler ve anma programı düzenlendi Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

MEB ve Sağlık Bakanlığı ortak çalışması olan https://okulsagligi.meb.gov.tr/ sitesinden sağlık ve düzenli yaşam konusunda bilgi alabilir ve siteyi ziyaret ederek farkındalığınızı arttırabilirsiniz.

Nis

Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında okulumuz panoları bu etkinliklere uygun olarak düzenlenmiştir.

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİYLE İLGİLİ PROGRAM DÜZENLENDİ.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası Kapsamında Deprem Tatbikatı Yapıldı.

Mrt

Kayseri gezisinde Erciyes, Hayvanat Bahçesi ve Bilim Merkezi gezildi. Öğrencilerimiz gönüllerince eğlendi.

Şbt

Okulumuzda Şubat ve Mart aylarında Değerler Eğitiminde Hoşgörü ve Farlılıklara Saygı konusu işlenecektir.

Şbt

1.Sınıf Öğrencilerinden Dicle Lorin Altuntaş okuma yazmaya geçtiği için 1.Sınıf Öğretmeni Hazal A. Şahin ve Okul İdaresi tarafından ödüllendirildi.

Ock

OKULUMUZDAKİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM KARNE DAĞITIM TÖRENİNE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ, ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ VE VELİLER KATILDILAR. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 1. TEOG sınav sonuçları açıklandı. Kırşehir genelindeki 61 Ortaokul içinden okulumuz 7.sırada yer alarak büyük başarıya imza atmıştır.Bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.